471602.jpg

3dl vahvaa kahvia

2dl maitoa

1/2 palaa hiivaa3dl

2,5dl sokeria

1 muna

2tl kaardemummaa

1tl suolaa

100g margariinia

13-14 dl jauhoja

 Sekoita kahvi maitoon. Jäähdytä neste kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva. Lisää muna, sokeri, suola ja kaardemumma. Alusta jauhot hyvin takinaan. Alustuksen loppu vaiheessa lisää rasva. Kohota n. 30 min. (taikina ei minulla oikein kohonnut, mutta uunissa se paisui oikein kunnolla). Tee samalla mallilla kuin korvapuustit, mutta paloittelu vaiheessa leikkaa pitkoon viiltoja niin että ne jää vielä reunasta kiinni (pakkopulla blogissa on hyvät kuvat työvaiheista). Kääntele joka toinen pala ja muotoile pitkoksi. Kohota hyvin, voitele munalla ja päälle raesokeria, paista 175-200 asteessa n. 15-20 min. Korvapuustit 225 asteessa.